http://gokkusagindabirkiz.blogspot.com/2010/06/hanimlarin-dikkatine-lushtan-muhtesem.html

HANIMLARIN DİKKATİNE =) LUSH'TAN MUHTEŞEM KAMPANYA! KATILMAYAN KALMASINNNNN!!! =)
Hepimiz cildimizde türlü türlü problemlerle karşılaşırız,ararız tararız bazen doğru ürün zanneder ama aslında çoğu zaman yanılırız. Lush ile tanışmam sevgili Ablam ve Gülin'in Penceresi blogunun sahibi arkadaşım Gülin sayesinde oldu. Taksime dolaşmaya gittikleri bi gün sabunları çantalarına doldurup gelmişler, kapıdan daha girerken ev mis gibi sabun kokmaya başladı. İşte o an ürünler bizim açımızdan güzel düşüncelerin temelini atmış oldu. Sabunları çok şükür ki yemeden -o kadar sevimli görüntüleri vardı ki insanın hapur küpür yiyesi geliyor ,zaten mağazada da yiyecek değildir yazıyor:) - cildimize uyguladığımızda farkı gerçekten hissedebildik. Çok hoşumuza gitti . Ellerimiz tabiri caizse pamuk gibi oldu. Düşündümde bence bu güzel Lush ürünleriyle herkes tanışmalı =) Lush Turkey Ekibine TEŞEKKÜRLER =)

Öncelikle LUSH TURKEY 'i tanıyalım ..

Lush macerası böyle başladı!
Lush, 1995 yılının Mayıs ayında resmi olarak kozmetik sektörüne giriş yaptı; ancak tarihi daha eskilere dayanmaktadır. Şu anki yaratıcı takım 20 yılı aşkın süredir birlikte çalışmaktadır. Şu kadarını söyleyebiliriz ki gerçekten çok erken yaşlarda birlikte çalışmaya başlamışlar; doğal içerikli saç bakım ürünlerini birlikte geliştirmişler, The Body Shop için pek çok başarılı ürünler yapmışlardır. Bu başarılı geçmişin ardından kendi başlarına çıkış yapmak istemişler ve “Cosmetics to Go” ile posta ve telefon üzerinden satış işine girmişlerdir,bu girişimle herşey yeniden başlamıştır.
Lush ismini bir yarışmanın sonucunda Elizabeth Bennett koydu.
Lush marka ismi, yeni doğan bu firmanın ilk el yapımı gazetesinde/kataloğunda düzenlediği yarışmadan çıkmıştır. Edinburgh/İskoçya`lı Elizabeth Bennett Lush markasını bu yeni firmaya yakıştırmış ve firmanın yaratıcı takımı bu marka ile devam etmeye karar vermiştir. İngiltere`nin güneyindeki sahil şeridinde 29 High Street, Poole, Dorset adresinde bulunan ilk mağazasından (burası hala firmanın evidir, genel merkez bu mağazanın üstünde bulunmaktadır), dünyanın tanıdığı ve sevdiği uluslararası bir markaya dönüşmüştür. Hala herkesin kolay ulaşılabildiği, müşterinin bir arkadaşı gibi davranan firmamız, taze el yapımı ürünlerini şu an dünyanın birkaç farklı bölgesinde üretmeye devam etmektedir.
Peki bunu nasıl başarıyoruz? Tabii ki Lush`ın bu kadar büyümesinin pek çok sebebi var; ancak temel amaçlarına bağlı, geçmişini hiçbir zaman unutmaması ve küçük bir firma olarak kalma duygusunu her zaman koruması çok önemli bir sebeplerdir. Biz birlikte çalıştığımız insanları seviyoruz. Firmanın direktörleri halen bütün ürünleri üretmekte ve kaliteden ödün vermemektedir. Mark Constantine ve oğlu Simon ürünlerde kullanılan her parfümü geliştirmekte ve dünyada bilinen en iyi hammaddeleri kullanmaktadırlar. Biz belki de banyoda kullanmaya değer, gerçek yasemin özü parfümünü (altından bile daha pahalı!) kullanan tek firmayız.
Taze, el yapımı kozmetik ürünleri
Tüm Lush ürünleri hala el yapımıdır; ne kadar genişlersek genişleyelim biz insanları istihdam etmeye devam ediyoruz, makineleri değil! Temel amaçlarımıza her zaman bağlı kalıyoruz ve büyük bir şirket olma duygusu yerine pek çok küçük ve bir bütün halinde çalışan şirket olma duygusunu benimsiyoruz.
Ürünler farklı ürkelerde farklı şekillerde kullanılıyor olabilir; çünkü bireyler kendi geleneklerini ve görgülerini ürünlerimizde bulabilmektedir. Ürünlerimiz farklı ülkelerde farklı renklerde de olabilir; çünkü İtalya`da kullanılan portakal ile Japonya`da kullanılan farklı olabilmektedir; İtalya`nın kullandığı üzümler de çoğu zaman İngiltere`den farklı olabilmektedir. Buna rağmen değişmeyen şeyler ürünlerde kullanılan hammaddelerin kalitesi, tazeliği ve bitkisel yağlardan elde ettiğimiz parfümlerin her zaman doğru seçilmiş olmasıdır.
Çünkü biz inandığımız şeylere sıkı sıkıya bağlıyız. Lush`ın daha da fazla büyüyeceğini biliyoruz; ancak ruhumuzu ve kalbimizi her zaman koruyacağız.


ÖDÜLÜMÜZ İSE 16,75 TL DEĞERİNDEKİ ;


1 kişiye harika Fresh Farmacy Facial Soap (100gr) =) Peki Fresh Farmacy nasıl bir ürün :
Problemli ciltlere papatya ve kalaminli yardım!
Sabuna benziyor ve sabun gibi kullanıyorsunuz ama sabundan daha fazlası.Papatya ve kalamin ile cildinizdeki fazla yağı alır,çay ağacı ile antibakteriyel temizlik yapar ve lavanta ile cildi sakinleştirir.(hatta vücudunuzdaki sivilce ve kızarıklardan şikayetçiyseniz tüm vücudunuzda da uygulayabilirsiniz)


ŞİMDİ İSE KAMPANYA KOŞULLARINDAN BAHSEDELİM BİRAZ :)
1- Öncelikle blogumun izleyicisi olmanız gerekmektedir.(Kampanyaya katılımı denetleyebilmem için)
2- www.lushturkey.com/ adresine girip herhangi bir ürüne yorum bırakmanız ve bıraktığınız yorumu linkiyle birlikte bogumda isminiz soy isminizle birlikte belirtmeniz.
3- Lush Turkey facebook sayfasına üye olmanız .
4- Blogunuz varsa kampanyamı kendi blogunuzda görsellerle birlikte yayınlamanız.
NOT : Kampanyamız 14\06\2010 tarihinde başlamış olup 28\06\2010 tarihinde son bulacaktır.

BOLLLLLLLL ŞANSSLARRRRRRRRRRR =)))))

0 Response to "http://gokkusagindabirkiz.blogspot.com/2010/06/hanimlarin-dikkatine-lushtan-muhtesem.html"

Yorum Gönder